Expeditie Innovatieve Dienst­verlening (2-daagse studie­reis)

De veranderingen in overheidsdienstverlening volgen elkaar steeds sneller op. En de verwachtingen van de inwoner of burger worden ook steeds hoger. Hoe kunnen we daarin meebewegen, of erop vooruitlopen? Tijd om het grondig uit te zoeken! Zin om mee te doen?

De Expeditie Innovatieve Dienstverlening is een reis langs verschillende organisaties in Nederland. Om voorbeelden, ervaringen en lessen voor de overheid te ontdekken. Als inspiratie en input om onze eigen overheidsdienstverlening te innoveren. Gebruiker Centraal en de Vereniging Directeuren Publieksdiensten (VDP) organiseren de Expeditie samen.

Voor wie is het?

Ben je bijvoorbeeld een programmamanager, afdelingshoofd, (strategisch) adviseur of (coördinerend) beleidsambtenaar? Of ben je op een andere manier verantwoordelijk voor dienstverlening of innovatie bij de overheid? Dan is de Expeditie Innovatieve Dienstverlening echt iets voor jou!

Tijdens de Expeditie Innovatieve Dienstverlening gaan we langs verschillende organisaties die ons meer leren over innovaties in dienstverlening, waar zij al verder mee zijn en waar we dus veel van kunnen leren.

Wat verwacht jij ervan?

We horen graag wat jij zou willen leren over innovatieve dienstverlening. En welke onderwerpen jij interessant vindt. Zo kunnen we het programma van de Expeditie Innovatieve Dienstverlening nog beter laten aansluiten op jouw behoefte.

Klinkt de Expeditie Innovatieve Dienstverlening als echt iets voor jou? Laat ons weten wat je ervan verwacht, via het formulier hieronder. We houden je dan op de hoogte van het programma en je krijgt dan als eerste een seintje als de aanmelding geopend is.

Wil je liever rechtstreeks aan ons iets vragen of zeggen over de Expeditie Innovatieve Dienstverlening? Neem contact met ons op.

Verwachtingen van de Expeditie Innovatieve Dienstverlening

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

Ben je lid van de VDP?* Verplicht


In welke thema's ben je geïnteresseerd?* Verplicht
Je kunt meerdere thema’s kiezen.

Bijvoorbeeld: nieuwe kennis opdoen, netwerken en meer kunnen samenwerken met andere organisaties.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.