Training Gebruiker Centraal locatie Zevenaar (4 dagen, verspreid over 4 weken)

Wil je je als overheidsprofessional meer verdiepen in inclusieve en toegankelijk dienstverlening? En dan op zo’n manier dat je er echt iets mee kan, gaat én blijft doen in je werk? Dan is de Training Gebruiker Centraal iets voor jou. Op 4 dagen in juni.

Over de training

Training Gebruiker Centraal is een 4-delige training van 4 sessies in juni. Gedurende 4 weken vindt er elke week 1 sessie plaats, 4 in totaal. Tijdens iedere sessie wordt er 1 van de in totaal 4 thema’s behandeld. De thema’s zijn:

 • Inclusief gebruikersonderzoek
 • Klantreis
 • Digitale toegankelijkheid
 • Begrijpelijke taal

De training biedt inhoudelijke verdieping op de thema’s voor professionals bij de overheid die al bezig zijn met inclusieve en toegankelijke dienstverlening. Centraal staan verbinding en leren hoe je in je werk de mens als uitgangspunt kan blijven nemen.

Voor wie is de training?

De training is voor professionals werkzaam bij overheidsorganisaties (gemeenten, provincies, waterschappen, uitvoeringsorganisaties) die al bezig zijn met inclusieve en toegankelijke dienstverlening.

Waar en wanneer is het?

Je kunt de Training Gebruiker Centraal op 2 verschillende locaties volgen. Deze pagina is voor locatie Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar, Kerkstraat 27, 6901 AA, Zevenaar.

De trainingsdagen zijn:

 • maandag 5 juni
 • dinsdag 13 juni
 • woensdag 21 juni
 • vrijdag 30 juni

Op deze dagen behandelen we de bovengenoemde 4 thema’s. Voor ieder thema staat een trainingsdag. Je volgt als deelnemer alle 4 trainingsdagen en krijgt dus training in alle onderwerpen. Zo kun je vanuit een breed perspectief de gebruiker centraal stellen.

Wat levert het je op?

Verdieping op de thema’s Inclusief gebruikersonderzoek, Klantreis, Digitale toegankelijkheid en Begrijpelijke taal. Je gaat je gedurende de Training GC verdiepen in de waarden, tools en inhoudelijke thema’s vanuit het Gebruiker Centraal gedachtegoed, zodat je in je werk de mens als uitgangspunt kan blijven nemen. Om echt te kunnen verdiepen, krijg je met het volgen van de Training Gebruiker Centraal de handvatten aangereikt die jou in staat stellen om op een praktische, toepasbare manier dat wat je leert direct toe te passen in de praktijk en te borgen. Én, bij complete deelname ontvang je uiteraard een certificaat!

Programma en trainers

Het programma in Zevenaar ziet er als volgt uit: 

 • Maandag 5 juni: Training Inclusief gebruikersonderzoek door Aafke van Welbergen
 • Dinsdag 13 juni: Training Klantreizen voor gebruikers binnen de overheid  door Barbara van Duin en Susan van Reekum. 
 • Woensdag 21 juni: Training Breng digitale toegankelijkheid naar een volgend niveau door Charlotte van Oostrum
 • Vrijdag 30 juni: Training Begrijpelijke taal door Lodewijk van Noort

Elke trainingsdag start om 9.30 uur (inloop 9.00 uur) en eindigt om 17.00 uur. 

Kijk voor meer informatie over de trainers en de onderwerpen op de centrale pagina van de Training Gebruiker Centraal. 

Aanmelden

Het aantal plekken voor deelname is beperkt; bij inschrijving rekenen we alle dagen op je. Aan het einde van de training ontvangen deelnemers een certificaat bij complete deelname.

Op dit moment is de training vol en kunnen er geen deelnemers meer bij.

Er komt veel kijken bij de organisatie van deze training. Mocht je daarom onverhoopt toch niet kunnen komen, laat het ons dan op tijd weten. Dan kunnen we jouw plekje aan iemand anders geven.

Locatie

Turmac Cultuurfabriek 

Kerkstraat 27  6901 AA  Oud-Zevenaar

Meer over Begrijpelijke tekst en beeldtaal, Draagvlak en bewustwording, Inclusie en digitale toegankelijkheid, Mensgericht denken en ontwerpen, Onderzoeken, testen en meten