Gluren bij KVK: Klant­contactstrategie van de KVK binnen Omni­channel-dienst­verlening 

Na succesvolle edities bij de gemeente Tilburg, de gemeente Alkmaar en Microsoft, en ING, gaan we op donderdag 27 juni gluren bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam (KVK)! Laat je inspireren door meerdere sessies en workshops. Ben je er ook bij?

Over het evenement

Dit is een evenement van Community Omnichannel. KVK neemt ons mee in hun ontwikkeling naar een nieuwe klantcontactstrategie en vertelt wat deze betekent voor de KVK-dienstverlening. De klantcontactstrategie is vernieuwd om nog beter te kunnen inspelen op veranderende klantverwachtingen.

Er zijn verschillende workshops die dieper ingaan op losse aspecten van omnichannel bij KVK, Wat betekent het maken van onderscheid tussen hoog en laag intensief klantcontact? Hoe ervaren ondernemers door servicebeloften meer houvast? Welke rol speelt chatbot Charlie in de klantcontactstrategie? Hoe werkt KVK samen met andere overheden op de Ondernemerspleinen? En meer! 

Omnichannel is een onderdeel van de KVK-strategie om klantgedreven te werken. De kick off van de middag wordt verzorgd door Laila de Rooij, directeur waardevol klantcontact KVK, en Frank Nijenhuis van Riverwise. 

De inhoud van alle workshops maken we binnenkort bekend. Inschrijving voor deze editie en aanmelding voor de workshops van Gluren start de tweede of derde week van april. Houd daarom de website in de gaten! 

We pakken deze editie van Gluren weer groots aan. Daarom verwelkomen we ook graag leden van onze andere community’s.

Wil je een indruk krijgen van de vorige edities van Gluren bij de buren? Lees over Gluren bij de buren Tilburg. Daar vind je ook een aftermovie. 

Waar en wanneer?

Het evenement is op donderdag 27 juni van 12.00 17.30 u, inclusief lunch én borrel. Je bent van harte welkom bij de KVK-vestiging Amsterdam (Adres: De Ruijterkade 5 1013 AA, Amsterdam) 

Wat levert het je op?

Gluren bij de Buren is een event van de Community Omnichannel. Zodat jij geïnspireerd raakt om met omnichannel aan de slag te gaan binnen je eigen organisatie. Ben je in je werk (steeds meer) bezig met omnichannel? En zoek je een plek om ervaringen uit te wisselen? Word lid van de community, dan krijg je automatisch uitnodigingen voor evenementen zoals deze.

Aanmelden

We openen de inschrijvingen medio april! Houd de website in de gaten en zet 27 juni alvast in je agenda!

Locatie

Kamer van Koophandel Amsterdam

De Ruijterkade 5 1013 AA Amsterdam

Hoort bij het thema

Hoort bij de community