Direct Duidelijk Tour: webinars over overheids­communi­catie en -dienst­verlening

Hoe zorg je voor duidelijke communicatie en betere dienstverlening? En hoe maak je jouw boodschap inclusief? Deze en heel veel andere vragen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour: een serie webinars over inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie en -dienstverlening.

In de webinars zijn inhoudelijk experts en ervaringsdeskundigen te gast. Iedere aflevering zit vol met praktijkvoorbeelden en tips om zelf aan de slag te gaan. De webinars zijn bedoeld voor alle mensen die zich inzetten voor betere communicatie en dienstverlening vanuit de overheid. 

De webinars zijn interactief. Dat wil zeggen: jij kunt jouw vragen via de chatfunctie stellen of tijdens de uitzending reageren. Bij de aanmelding voor een webinar kun je ook alvast je vragen doorgeven.

Deze webinars komen eraan

Lodewijk van Noort aan tafel bij de Direct Duidelijk Tour

Presentator: Lodewijk van Noort

Lodewijk van Noort is de presentator van de Direct Duidelijk Tour. Daarnaast is hij adviseur Direct Duidelijk Den Haag bij de gemeente Den Haag. Als strategisch communicatieadviseur heeft Lodewijk een bedrijf in communiceren, presenteren en modereren in heldere taal. Ook is hij is voorzitter van Plain Language Association International (PLAIN). 

Lodewijk is 1 van de initiatiefnemers van Direct Duidelijk, een campagne die in 2018 van start ging om overheden duidelijker te laten communiceren.

Jouw mening is belangrijk

Heb je een webinar van de Direct Duidelijk Tour bekeken? Dan horen we graag wat je ervan vond. Geef jouw mening over de Direct Duidelijk Tour.

Direct geleerd, duidelijk gedaan

1 dag, 20 uur en 20 minuten: zoveel tijd heb je nodig om de eerste 50 afleveringen van de Direct Duidelijk Tour achter elkaar te bekijken. We kunnen ons voorstellen dat je die tijd niet hebt. Daarom is er nu een boek: Direct geleerd, duidelijk gedaan. Je kunt dit boek online lezen, beluisteren als podcast of als gedrukt exemplaar bestellen.

Lees alles over dit boek