Direct Duidelijk Tour: webinars over overheids­communi­catie en -dienst­verlening

Het busje van de Direct Duidelijk Tour

Hoe zorg je voor duidelijke communicatie en betere dienstverlening? En hoe maak je jouw boodschap inclusief? Deze en heel veel andere vragen kwamen aan bod in de Direct Duidelijk Tour: een serie webinars over inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie en -dienstverlening.

In de webinars zijn inhoudelijk experts en ervaringsdeskundigen te gast. Iedere aflevering zit vol met praktijkvoorbeelden en tips om zelf aan de slag te gaan. De webinars zijn bedoeld voor alle mensen die zich inzetten voor betere communicatie en dienstverlening vanuit de overheid. 

Kijk, lees en luister terug

Er zijn 70 webinars gemaakt over allerlei onderwerpen. Je kunt alles van de Direct Duidelijk Tour terugkijken. De belangrijkste lessen uit de eerste 50 webinars hebben we trouwens samengevat in een boek: Direct geleerd, duidelijk gedaan. Lees de online versie of beluister het boek als podcast.

Zelf aan de slag?

Wil je ook zelf aan de slag met begrijpelijke overheidscommunicatie en -dienstverlening? Bekijk dan ons overzicht met handige hulpmiddelen om zelf te gebruiken. Of kom in contact met vakgenoten in onze community’s.