Podcast-tips

Een ideale manier om op de hoogte te blijven van wat er speelt rond dienstverlening en de verbetering ervan is de podcast. Terwijl je wandelt, autorijdt of fietst, word je bijgepraat over de laatste stand van zaken. Met steeds weer nieuwe invalshoeken.

Er verschijnen heel veel podcasts. Die zijn– zeker niet allemaal de moeite waard. Daarom hebben we 2 selecties gemaakt. Een afspeellijst met podcasts die gaan over dienstverlening: Gebruiker Centraal podcast tips. En 1 die specifiek gaat over duidelijke taal: Direct Duidelijk(e) podcasts. Daarnaast hebben we natuurlijk onze eigen podcast-serie Direct geleerd, duidelijk gedaan.

Gebruiker Centraal podcast tips

Vrouw met grote koptelefoon luistert naar podcast

Een afspeellijst met podcasts over het verbeteren van dienstverlening. Het is een afwisselende lijst. Met podcasts over het design van stoeptegels, digitale toegankelijkheid, ethiek en bestuur en nog veel andere onderwerpen.

Luister op Spotify naar onze tips

Weet jij nog een goede podcast over dienstverlening voor deze afspeellijst? Geef je podcast-tip aan ons door.

Direct Duidelijk(e) podcasts

Vrouw met grote koptelefoon luistert naar podcast

Een afspeellijst met podcasts die gaan over duidelijke taal en duidelijker communiceren. Met afleveringen van de podcast-series Wat bedoel je?!, Vet Simpel podcast, De Communicatie Podcast en onze eigen serie Direct geleerd, duidelijk gedaan.

Luister naar de Direct Duidelijk(e) podcasts

Heb jij een tip voor deze afspeellijst? Geef de podcast-tip aan ons door.

Direct geleerd, duidelijk gedaan

Oudere mevrouw met grote koptelefoon luistert naar podcast

Ter ere van de 50e aflevering van de Direct Duidelijk Tour, hebben we een boek geschreven waarin alle afleveringen zijn beschreven. Van dit boek is ook een luisterboek uitgebracht: de podcast Direct geleerd, duidelijk gedaan.

Luister naar Direct geleerd, duidelijk gedaan

Geef je podcast-tip door

Heb jij een goede tip voor onze afspeellijsten? Geef je podcast-tip door in het formulier hieronder.

Wat is je podcast-tip?

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.