De webinars zetten mijn denken in perspectief

“De webinars zetten mijn denken in perspectief.” Een mooie terugkoppeling van een van de ruim 1000 deelnemers aan de Direct Duidelijk Tour.

In de afgelopen 2 maanden organiseerden wij, samen met Direct Duidelijk, 8 online sessies over duidelijke en inclusieve overheidscommunicatie. Sessies over draagvlak, over duidelijke communicatie in tijden van crisis, over het betrekken van je doelgroep, over helder taalgebruik. Na de zomer vervolgen we de Tour!

Terugkijken en teruglezen

Wil jij jouw kennis over duidelijke overheidscommunicatie bijspijkeren? Zoek je verdieping? Of juist praktische tips om bijvoorbeeld draagvlak bij jouw leidinggevenden te creëren? Je kunt alle webinars van de Direct Duidelijk Tour online terugkijken en teruglezen (in de vorm van een vraag-antwoordverslag).

“Ben jij bereid om je écht te verdiepen in de doelgroep? Wil jij extra moeite doen zodat de doelgroep je snapt? Dan maken we een samenleving waarin mensen kunnen meedoen, omdat ze de communicatie begrijpen en er echt toe doen.” – Lea Bouwmeester, in het eerste webinar – Duidelijke communicatie in tijden van crisis.

Hoort bij het thema