Community’s om aan mee te doen

Een toegankelijke, bruikbare en begrijpelijke overheid: daarvoor kun je bij Gebruiker Centraal meedenken én meedoen. Je bent van harte welkom in onze community’s. Leden kunnen elkaar vinden op de Pleio-omgeving van Gebruiker Centraal. Word je lid van de community’s, dan krijg je een uitnodiging voor deze omgeving. En je wordt uitgenodigd voor bijeenkomsten!

Community CX

Gebruiker Centraal, Kamer van Koophandel en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland slaan de handen ineen voor het oprichten van een CX community: een netwerk gericht op customer experience binnen de overheid. In deze community kunnen we kennis en ervaringen uitwisselen, samen sparren over vraagstukken, en inspiratie op doen over CX.

Lees meer over de Community CX

Community Omnichannel

Deze community is voor iedereen die met omnichannel bezig is, of eraan wil gaan werken. Het doel van deze community is: kennis delen en ontwikkelen op dit thema, ervaringen uitwisselen, elkaar inspireren, netwerken en ruimte geven om je eigen vraagstukken te bespreken in de community.

Lees meer over de Community Omnichannel

Community Online Formulieren

Gebruiker Centraal wil professionals die aan online formulieren werken verbinden en een platform bieden om kennis, tips en goede voorbeelden uit te wisselen. Houd jij je bezig met online formulieren? Dan nodigen wij je graag uit voor de Community Online Formulieren.

Lees meer over de Community Online Formulieren

Netwerk Direct Duidelijk

Meld je aan voor het (online) Netwerk Direct Duidelijk en spar met vakgenoten over lastige vraagstukken, laat je inspireren door goede praktijkvoorbeelden en deel jouw kennis op dit thema. Met het Netwerk Direct Duidelijk willen we bijdragen aan duidelijke (overheids)communicatie.

Lees meer over het Netwerk Direct Duidelijk

NL Design System

Omdat het Design System een community-effort is, kunnen we voor zowel de technische doorontwikkeling als op het gebied van content en interactiepatronen (zoals formulieren) alle hulp gebruiken. Ook hebben we behoefte aan specialisten die zich willen inzetten om het NL Design System te verbeteren.

Lees meer over het NL Design System

Rotterdammer Centraal

Wil jij de Rotterdammer écht centraal stellen in je werk? Andere dienstverleners ontmoeten en van elkaar leren? Innoveren, experimenteren en verbeteren? En Rotterdammers ontmoeten Sluit je dan aan bij de community Rotterdammer Centraal.

Lees meer over Rotterdammer Centraal