Workshop ‘Gebruik mindsets om mens­gericht te ont­werpen’

Mindsets kunnen je helpen bij het ontwerpen van je diensten. Mindsets zijn een logisch vervolg op werken met persona’s. Bij mindsets gaat het niet om bijvoorbeeld geografische kenmerken van personen, of geslacht of leeftijd. Maar om persoonlijk gedrag, emotionele behoeften en wensen van de gebruiker. Hierdoor kun je op een mensgerichte en inclusieve manier ontwerpen.

Na het webinar op 12 maart geven Duncan Lorraine, Jelle te Lintelo en Jasper Brand van The Talent Institute een workshop. Tijdens het webinar gingen ze in op de theorie, bij deze workshop ga je daadwerkelijk aan de slag met mindsets. Aan de hand van een casus ga je mindsets creëren en leer je hoe je unieke inzichten voor het ontwerp van je dienst kan opdoen. Bekijk het webinar terug.

Tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor al je vragen en ook naderhand tijdens een borrel kun je vragen stellen en met elkaar en de trainers in gesprek.

Over de trainers

Over Duncan Lorraine

Duncan zit nu zo’n 3 jaar in UX Research en merkte bij ontwerpteams op dat er een afstand bestond tussen de tools waarmee gebruikers in kaart worden gebracht en het daadwerkelijke gedrag van gebruikers. Bewust aan de slag gaan met je mindset hielp hierin om onbevooroordeeld en contextgericht begrip voor gebruikers te genereren. Na een aantal projecten gericht op mindsets te hebben afgesloten, deelt hij nu graag zo veel mogelijk het verhaal over een veelbelovende tool dat hierop gericht is. 

Jelle te Lintelo

Over Jelle te Lintelo

Jelle stuurt een team van UX en innovatieprofessionals aan bij The Talent Institute. Zelf heeft hij 3,5 jaar gewerkt op diverse UX en innovatieprojecten bij bedrijven zoals ING, Nationale Nederlanden en Dura Vermeer. Samen met zijn team helpt hij soortgelijke bedrijven en instanties met ontwerpen, testen en verbeteren van nieuwe producten en diensten.  

Over Jasper Brand

Jasper is partner bij The Talent Institute. Na een van de innovatielabs voor ABN Amro opgericht en gemanaged te hebben, is hij sinds 2019 op missie om impact te maken samen met een volgende generatie van professionals op het gebied van design, innovatie en marketing.

Waar en wanneer?

Het evenement is op woensdag 27 maart van 13.00 tot 16.30 uur en is in Amsterdam (in het kantoor van The Talent Institute, in de Kauwgomballenfabriek, Paul van Vlissingenstraat 10F in Amsterdam).

Voor wie?

Deze workshop is voor professionals die bij een overheidsorganisatie werkzaam zijn (meld je dan ook aan met dat mailadres) en werken aan (mensgerichte) dienstverlening. Het is handig als je ook deelgenomen hebt aan het webinar van 12 maart. Daarin kwam de theorie aan bod. Heb je het webinar gemist? Maak je geen zorgen! Je kunt het webinar terugkijken.

Er is een beperkt aantal plekken, dus schrijf je snel in!

Locatie

Kauwgomballenfabriek

Paul van Vlissingenstraat 10F 1096 BK Amsterdam

Meld je aan voor dit evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Andere aanmeldingen 21 aanmeldingen (8 aanmeldingen niet getoond)