Interactieve workshop: hoe meten we gebruikerstevreden­heid over maatwerksoftware?

NEN ontwikkelt momenteel een Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR) voor het objectief en transparant meten van de output en verbeteringen van software ontwikkelteams en maatwerksoftware. En daar kun jij over meedenken. Bekijk de pagina over de ontwikkeling van de NPR voor meer informatie.

Over de workshop

We organiseren in september 2 workshops over dit onderwerp. Tijdens deze eerste workshop kijken we naar theorie en achtergrond. We ontdekken samen wat we verstaan onder tevredenheid. We kijken ook naar welke meetmethoden we al kennen. Bijvoorbeeld voor onderdelen van diensten en producten, of van diensten en producten in hun geheel. Jouw input tijdens de workshop voedt de werkgroep om de NPR verder te ontwikkelen.

Voor wie

Iedereen die al bezig is met het bouwen van digitale diensten en producten, en ervaring heeft met het meten van tevredenheid kan input leveren, meedenken en van gedachten wisselen met vakgenoten.

Waar en wanneer

De workshop is op 5 september van 13.00 tot 15.00 uur. De workshop is online via Microsoft Teams. De link naar de bijeenkomst delen we uiterlijk een week van te voren.

Wat levert het je op?

Je krijgt de kans om ervaringen op het gebied van gebruikerstevredenheid uit te wisselen met andere deskundigen op verschillende gebieden. Je vergroot je kennis, draagt bij aan een belangrijke NPR en breidt je netwerk uit. En je zorgt ervoor dat we met meer deskundigheid komen tot een nog scherpere NPR.

Ook krijg je de kans om je aan te melden bij de werkgroep van dit onderwerp. In de werkgroep voeg je je bij een groep van zo’n 60 deelnemers uit meer dan 30 organisaties, die betrokken zijn bij de realisatie van deze NPR. Die komen uit onderzoeksinstellingen, overheden en het bedrijfsleven. Je kunt ook alleen deelnemen aan de workshop zonder deel uit te maken van de werkgroep.

Programma

Meer informatie over het programma delen we hier zo snel mogelijk.

Hoort bij het thema

Meld je aan voor dit evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Andere aanmeldingen 16 aanmeldingen (6 aanmeldingen niet getoond)