Stop met praten, start met doen: meer impact met design denken!

Ben jij een design denker en zoek jij binnen jouw organisatie naar manieren om met design meer impact te maken? Meld je aan voor deze sessie waarin we met andere design denkers uit de publieke sector aan de slag gaan met thema’s waar we allemaal op de werkvloer mee te maken hebben (denk aan: leiderschap, betrokkenheid creëren etc.). We inventariseren samen wat er speelt en gaan met elkaar op zoek naar oplossingen. Hierbij laten ons inspireren door experts. Uiteindelijk willen we tijdens de sessie een echte verdiepingsslag maken en werken aan een tastbaar resultaat dat ook via de kanalen van Gebruiker Centraal gedeeld kan worden.

Wat levert het op?

  • Inspiratie en oplossingen om beter om te gaan met issues waar je tegenaan loopt
  • Extra energie om design denken tot een nog groter succes te maken binnen je organisatie
  • Een tastbaar resultaat
  • Minstens 10 nieuwe LinkedIn contacten van design professionals

Wat ons betreft hoeft het niet te stoppen na deze workshop. We hopen na de sessie in contact te blijven d.m.v. een Community of Practice om nog meer uitdagingen met elkaar aan te gaan. Jij hoeft dan niet in je eentje het wiel uit te vinden. Zo kun jij doorgaan met het maken van impact en het toepassen van design denken!

Workshopbegeleiders

Deze workshop wordt verzorgd door een team van design professionals van verschillende organisaties: Gemeente Rotterdam (Lisette Kaupmann), Algemene Rekenkamer (Lizet van Tilburg), ministerie van Algemene Zaken/Dienst Publiek en Communicatie (Marit Groeneveld, Margot Lagendijk) en Bureau Perspective (Sabine Croes, Markus Leineweber)