Webinar

Bekijk het webinar Volg de link naar het webinar. Werkt het niet? Kopieer en plak deze url dan in de browser: https://vimeo.com/600212635/5a95641b61

 

Op donderdag 9 september is ons webinar ‘Duidelijke dienstverlening via videobellen en andere nieuwe kanalen’ van de Direct Duidelijk Tour. Dan delen Jitze Bakker en Douwe van der Wal van de gemeente Waadhoeke hun ervaringen met videobellen en praten we met Louka van Deursen en Kim Kranenborg over ‘de Slimme Krabbelaar’.

Wanneer?

Donderdag 9 september van 11.00 tot 11.55 uur.

Waar?

Het webinar wordt hier uitgezonden, je hebt na aanmelding een e-mail van ons gehad met een link naar deze pagina. Het webinar kun je hier morgen bekijken.

Terugkijken en teruglezen

Kun je er onverwacht niet bij zijn? Of wil je naderhand stukken terugkijken? Vanaf volgende week maandag vind je op onze website opnames van dit webinar, uitgeschreven verslagen én linkjes die gedeeld zijn door onze gasten en onze deelnemers. Onze ervaring is dat er veel gedeeld wordt in de chat. Je hoeft dus niet per se mee te schrijven, alle belangrijke links en tips verzamelen we op onze website.