We hebben nog wat van je nodig!

Super dat je meedoet aan onze conferentie!

Jouw activiteit is een van vele activiteiten waarmee we de deelnemers willen inspireren, en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Om bewustwording te creëren, op thema's als digitale toegankelijkheid en inclusieve dienstverlening.

Om de routes door het doolhof goed te kunnen uitstippelen hebben we nog wat gegevens van je nodig. En om het makkelijk te maken hebben we een formulier gemaakt.
Voor de dag zelf is het handig als we wat contactgegevens van je hebben. Die kun je ook in het formulier invullen.

Tot slot. We maken een online bibliotheek waarin we interessante links naar relevante artikelen, tips, instrumenten en contactgegevens voor meer informatie opnemen. Om de deelnemers na de conferentie aan te bieden. En ook aan de mensen die er niet bij konden zijn. Je kunt via het formulier al linkjes en documenten met ons delen hiervoor.

"*" geeft vereiste velden aan

Kun je de naam/namen van degene(n) die je meeneemt vermelden?
Beschrijf kort wat de activiteit inhoudt, wat er van de deelnemers verwacht wordt, en wat de vorm is (gesprek, workshop, serious game).
Bij welk onderwerp past jouw activiteit?
Meerdere keuzes mag!
We gaan er vanuit dat je alle benodigdheden als pennen en post-its, zelf meeneemt. Maar als je bijvoorbeeld een statafel of stoelen nodig hebt, laat het ons dan even weten.
Heb je opbouwtijd nodig? * Vereist
Het is mogelijk de activiteit al de dag ervoor op te bouwen. Als je op de dag zelf wil opbouwen, vragen we je wel alles vóór 8.30 uur opgebouwd te hebben. De conferentie begint om 9.30 uur.
We maken een online bibliotheek voor de deelnemers van de conferentie waarin we van alles kunnen delen over de activiteiten en de organisaties die ze verzorgen. Dat kunnen interessante artikelen zijn over het onderwerp, tips, contactinformatie als mensen meer willen weten e.d.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Meerdere bestanden mag je ook mailen naar conferentie@gebruikercentraal.nl
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.