Stem op Gebruiker Centraal voor de Public Service Team of the Year Awards

Gebruiker Centraal is genomineerd voor de ’Public Service Team of the Year Awards’, in de categorie ‘Digitising Public Services’. Deze award is een initiatief van Apolitical, een organisatie die zich inzet voor internationale kennisdeling voor ambtenaren.

Oproep: stem op Gebruiker Centraal voor Global Public Service Team of the Year 2019, category Digitising Public Services

Award voor innovatieve teams

De award wordt voor het 2e achtereenvolgende jaar uitgereikt aan innovatieve, baanbrekende teams die hun overheid de 21ste eeuw in geleiden door hun diensten te digitaliseren – of het nu gaat om een nieuwe website voor burgers, het in omloop brengen van digitale ID’s of een technisch opleidingsprogramma voor ambtenaren.

Het Apoliticial-team ontving honderden aanmeldingen uit de hele wereld. Een jury heeft voor de verschillende categorie een shortlist geselecteerd. De andere genomineerden zijn: Werkgroep voor Digitale Transformatie (Brazilië); Nationale Identificatie Autoriteit (Ghana); SNAP sms-service (Anchorage Alaska); Head to Health (Australië); OpenCerts, GovTech (Singapore); Digital Village, Jabar Digital Service (Indonesië); S3WaaS, het Nationale Informatica Centrum (India) en ‘333’, Access 2 Information (A2I) (Bangladesh).