Onderteken de Direct Duidelijk Deal tijdens de Landelijke Taalstrijd

Op 3 november vindt in Hilversum de Landelijke Taalstrijd plaats. Een onderdeel van het programma is de live ondertekening van de Direct Duidelijk Deal. Teken je daar ook de deal? Meld je dan aan.

Wat is de Direct Duidelijk Deal?

De Direct Duidelijk Deal is een afspraak binnen je organisatie. Hiermee laat je zien dat je duidelijke communicatie als organisatie belangrijk vindt. En dat je hieraan werkt of gaat werken. Hoe je invulling geeft aan de Deal bepaal je als organisatie zelf.

Teken op 3 november deze deal

De live ondertekeningen van de Deal zijn onderdeel van het programma van de Landelijke Taalstrijd. De Taalstrijd is een mooi moment om samen met anderen te laten zien dat duidelijke taal voor iedereen belangrijk is. Dat is nodig, leuker en krachtiger om samen te doen! Dus maken we er graag een feestelijk moment van samen met collega’s uit het hele land die werken aan duidelijke overheidstaal.

Vorig jaar tekenden 18 organisaties live de Deal tijdens de Opening van de Direct Duidelijk Week. Live de Deal tekenen kan nu weer tijdens de Taalstrijd.

Wij regelen alles voor je

Je hoeft alleen te zorgen dat diegene die de Direct Duidelijk Deal ondertekent, op 3 november aanwezig is in het Gooiland Theater in Hilversum. Wij regelen:

  • het programma, de locatie en de catering;
  • de communicatie en publiciteit;
  • beeldmateriaal, zoals foto’s en filmpjes.

Praktische informatie

  • Je kunt live meedoen op locatie in Gooiland Theater, Hilversum.
  • De live-ondertekeningen zijn op vrijdag 3 november van ongeveer 11.45 tot 12.10 uur
  • De live-ondertekeningen zijn een onderdeel van de Taalstrijd. Het volledige programma is van 10.00 tot en met 13.00 uur.

Het definitieve programma volgt nog.

Aanmelding voor ondertekening Direct Duidelijk Deal op 3 november

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

Privacy Verklaring Gebruiker Centraal* Verplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.