Rotterdammer Centraal

Rotterdammer Centraal is een community voor Rotterdamse professionals die de dienstverlening voor de Rotterdammers willen verbeteren en hen centraal zetten. In de community delen we ervaringen, leren en helpen we elkaar, en ontmoeten wij de Rotterdammer. Dit doen we tijdens bijeenkomsten en via de website.

Wil jij de Rotterdammer écht centraal stellen in je werk? Andere dienstverleners ontmoeten en van elkaar leren? Innoveren, experimenteren en verbeteren? En Rotterdammers ontmoeten?
Sluit je aan bij community Rotterdammer Centraal!

Ga mee op ontdekkingstocht door Rotterdam en til je eigen dienstverlening naar een hoger plan. Ga in gesprek met collega dienstverleners én laat je verwonderen door ontmoetingen met Rotterdammers.

Neem contact op met Rotterdammer Centraal

Waarom een Rotterdammer Centraal?

Dienstverlenende organisaties moeten anders kijken, denken en doen voor de Rotterdammer. Het is niet meer voldoende om vanuit je eigen organisatie de Rotterdammer centraal te stellen. Je zult over je eigen organisatie en werk heen moeten kijken. Daar helpt de community bij.

Wat kenmerkt de community?

Wat ons kenmerkt is onze werkwijze, namelijk menselijk, nieuwsgierig, oprecht geïnteresseerd en we werken vanuit ons gezond verstand en met veel plezier samen.

Voor wie is deze community?

Het actieteam van de community organiseert en faciliteert diverse activiteiten in Rotterdam, zoals verschillende bijeenkomsten, en bepaalt mede de koers van de community. Daarbij werkt ze samen met Gebruiker Centraal.

Meer weten over deze community?