Lancering community Rotterdammer Centraal

Logo Rotterdammer CentraalDinsdagmiddag 9 april was het dan zover. De community Rotterdammer Centraal ging van start! Met meer dan 50 professionals van verschillende Rotterdamse dienstverleners kwamen we bij elkaar in de Machinist in Rotterdam.

De community komt voort uit en werkt nauw samen met de landelijke community Gebruiker Centraal. De landelijke community Gebruiker Centraal richt zich vooral op de gebruikers van overheidsdiensten. De Rotterdamse community gaat aan de slag voor de Rotterdammer die woont, werkt en leeft in Rotterdam. Samen zorgen we ervoor dat de Rotterdammer snel van het werk naar huis komt, droge voeten en schoon water heeft, zorg en hulp krijgt bij ziekte, ouderdom of een beperking, zich veilig voelt en prettig woont.

We zijn er dus allemaal voor de Rotterdammer. Maar hoe weet jij als professional wat er bij de Rotterdammer leeft? Hoe pak jij dit op en hoe pakt een ander dit op? Hoe zorgen we er samen voor dat elke Rotterdammer ervaart dat hij gehoord en gezien wordt? Daar draaide het om op 9 april.

Lees de volledige blog op Rotterdammer Centraal.

Hoort bij het thema

Hoort bij de community