Keuze bevestigd

Bedankt voor het doorgeven van je keuze. Tot ziens op de conferentie op 2 december!

Alles staat klaar voor een mooie, inspirerende dag voor iedereen die op zoek is naar de menselijke maat in overheidsdienstverlening. En dat zijn nogal wat mensen: we hebben meer dan 1.000 aanmeldingen ontvangen, waaronder die van jou. Fijn dat je erbij bent!

Programma

We starten om 9.00 uur, maar vanaf 8.30 uur ben je al van harte welkom. Onze Razende Reporter Jelle verwelkomt je en geeft je alvast een kijkje achter de schermen. Ook in iedere pauze neemt hij je mee op de locatie en interviewt sprekers. Om 12.00 uur is er een lunchpauze. Rond 16.00 uur sluiten we de dag af.

Wil je naderhand iets terugkijken?

Op onze conferentie wordt veel kennis gedeeld. In het plenaire programma, maar ook in de breakoutsessies. Daarom delen we na de conferentie een videoverslag, opnames van de keynotes, tafelgesprekken en webinars, presentaties en handige links en documenten op onze website. Uiteraard ontvang je van ons een e-mail als alles online staat.

Vraag advies aan het Expertpanel Gebruiksvriendelijkheid

Werk je bij een overheidsorganisatie en twijfel je of je prototype, website, app of brief wel écht gebruiksvriendelijk en duidelijk is? En wil je het nog laten checken bij een aantal experts? Vraag dan feedback aan het Expertpanel Gebruiksvriendelijkheid.

Reserveer een ‘levend boek’ van de Mensenbieb!

Je kunt gedurende de dag, tijdens de pauzes of tijdens de breakoutsessies een ‘levend boek’ van de Mensenbieb reserveren. De boeken zijn mensen die je normaal gesproken misschien niet zo snel zou spreken. Denk aan iemand met beperking, een transgender, iemand die dakloos is of een vluchteling. Iemand die afwijkt van de ‘norm’ en daardoor de kans loopt anders benaderd, buitengesloten of gediscrimineerd te worden. Wil je zeker weten dat dat jouw ‘boek’ nog niet is uitgeleend? Reserveer het boek nu alvast op de website van de Mensenbieb.

Survivalpakket

Het programma van de dag zit vol met boeiende onderdelen. Mis niks! We raden je daarom aan om eten, drinken, fruit en snacks in de buurt te hebben. Jouw zogenaamde survivalpakket. Tussen de activiteiten door is uiteraard ook ruimte om de benen te strekken of een frisse neus te halen. Of in de Knutselhoek je eigen Gebruiker Centraal-avatar te maken of andere deelnemers te ontmoeten op het Meet & Greet Mirobord.