Alle berichten door Joost Mangnus.

‘Een klantreis geeft je richting’

Als servicedesigner heeft Barbara van Duin een passie voor het verbeteren van dienstverlening. Daarom is ze ook zo blij dat ze bijdraagt aan de Training Gebruiker Centraal. Samen met Susan van Reekum verzorgt ze de training Klantreis. Voor henzelf is de training ook een klantreis.

Deze content valt binnen de thema’s: Inclusie en digitale toegankelijkheid

Fijn om tester te zijn. Nu jij?

Testen, testen en nog eens testen. Dat is essentieel om een begrijpelijke tekst te schrijven of een toegankelijke website te ontwikkelen. Daarom lieten studenten Communicatie en Multimedia Design op 23 mei hun prototypes testen op de Hogeschool Rotterdam. Een verslag.

Deze content valt binnen de thema’s: Begrijpelijke tekst en beeldtaal

‘Betere communicatie en betere dienst­verlening horen ongelooflijk bij elkaar’

Enthousiast vertelt Margot Zuidervliet over de training ‘Begrijpelijke taal’, die ze samen met Lodewijk van Noort zal verzorgen. Ze is blij dat haar training een deel is van een groter geheel: de Training Gebruiker Centraal. De 4 onderwerpen die aan bod komen horen bij elkaar. “Alles bij elkaar zorgen ze ervoor dat je betere dienstverlening krijgt.”

Ambassadeurs aan zet bij de verdieping van de Community Omnichannel

Na de opstartfase is de Community Omnichannel goed op stoom. Binnenkort starten diverse themasessies. Met deze sessies willen we samen met de leden onderzoeken hoe we met de community de diepte in kunnen gaan. De themasessies worden op 9 en 10 mei voorbereid door onze ambassadeurs.

In gesprek met Suzanne Bakker, adviseur raads­communicatie bij de gemeente Hollands Kroon

“Waarom moeten we allemaal zo super interessant gaan doen als overheid zijnde? Dat vroeg Suzanne Bakker zich al vaker af. En die vragen bleef ze stellen toen ze adviseur raadscommunicatie werd. Een gesprek over begrijpelijke taal, het belang van de boodschap en de mens achter het gemeenteraadslid.

Deze content valt binnen de thema’s: Begrijpelijke tekst en beeldtaal

Zo speelt de Kamer van Koophandel in op levens­gebeurtenissen

Iedere maand organiseert Community CX van Gebruiker Centraal online bijeenkomsten om kennis uit te wisselen over klantbelevingsvraagstukken. Tijdens de online meetup van 3 april vertelde Esther de Vreede, programmamanager bij de Kamer van Koophandel, over de Aanpak Levensgebeurtenissen.