Zo zet je duidelijke overheids­communi­catie op de kaart in jouw organisatie! (Direct Duidelijk Tour)

Deze Direct Duidelijk Tour-aflevering is onderdeel van de Direct Duidelijk Week. Een week van 10 tot en 14 oktober vol workshops en trainingen op het gebied van begrijpelijke overheidscommunicatie.

Wist je dat je zo’n week ook zelf voor je eigen collega’s kunt organiseren? Of wat dacht je van een grote brievenbus op de afdeling of midden in de publiekshal waar mensen een onduidelijke brief in kunnen gooien? En er bestaan nog veel meer interessante, ludieke en effectieve manieren om duidelijke overheidscommunicatie op de kaart te zetten. In dit webinar geven we podium aan verschillende initiatieven. Laat je inspireren door deze voorbeelden!

Heb je zelf een mooi initiatief in jouw organisatie neergezet? Een initiatief, een activiteit of een manier om collega’s bewust en enthousiast te maken? En vind je het leuk om dit te delen in de Direct Duidelijk Tour, als gast of als voorbeeld op de website? Stuur ons een mailtje via info@gebruikercentraal.nl en we gaan graag met je in gesprek!

Aanmelden

Deelnemen aan dit webinar is kosteloos. Je meldt je aan via de website van de Direct Duidelijk Tour.

bus van de Direct Duidelijk TourOver de Direct Duidelijk Tour

De Nederlandse samenleving is divers en publieke organisaties hebben contact met veel verschillende mensen. Hoe zorg je voor duidelijke taal? Hoe maak je jouw communicatieboodschap inclusief en dus begrijpelijk voor iedereen? Deze – en meer – onderwerpen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour. De Direct Duidelijk Tour is een serie webinars over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie en -dienstverlening.

Organisatoren