Update (heartbeat) van het NL Design System

Het kernteam van NL Design System deelt eens in de 2 weken (op dinsdag om 13 uur) waar we aan hebben gewerkt. Daarnaast laten we organisaties aan het woord die met/aan het NL Design System werken.

Over de heartbeats

Een heartbeat is hét moment om bijgepraat te worden over het NL Design System. Het kernteam deelt de belangrijkste punten van wat er op dit moment (in de community) gebeurt. Zo laat de ene week het kernteam zien hoe de componenten-bibliotheek in Figma wordt aangepakt, terwijl er de andere week weer een demo is over voortgang van projecten die aan NL Design System meebouwen. Daarnaast is er aan het eind tijd voor vragen over het NL Design System.

Voor wie

De heartbeats zijn interessant voor projectleiders, ontwerpers, ontwikkelaars. En voor anderen die al meedoen in de NL Design System-community, of benieuwd zijn waar we mee bezig zijn.

Ook bij de heartbeat zijn?

Wil je erbij zijn? Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina! Je krijgt dan een bevestigingsmail met een link naar de sessie (in Microsoft Teams).

Wil je iedere 2 weken deelnemen? Stuur ons even een mailtje, dan nodigen we je uit voor de hele reeks.

Zelf wat delen?

NL Design System maken we samen. Daarom delen mensen uit de community soms ook welke dingen zij gemaakt of uit gebruikersonderzoek geleerd hebben.

  • Heb je componenten, richtlijnen of patronen van het NL Design System gebruikt en wil je laten weten hoe dat was?
  • Ben je bezig met gebruikersonderzoek waarin je nieuwe patronen aan het onderzoeken bent die overheden kunnen gebruiken? Of heb je net interessante resultaten?
  • Heb je een toegankelijk en opensource-component gemaakt waar de NL Design System-community gebruik van kan maken?

Laat het ons dan vooral weten, bijvoorbeeld per mail!

Meld je aan voor dit evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Andere aanmeldingen 2 aanmeldingen (1 aanmelding niet getoond)

  • Myra KoomenVNG