Training Klant­reizen (vol)

Wil je aan de slag met klantreizen in jouw organisatie? Maar kun je wel wat hulp en kennis gebruiken? Meld je aan voor de Training Klantreizen op 16 september en maak gebruik van een coach om je eerste eigen klantreizen samen op te tekenen. Met deze training leer jij wat een klantreis is, hoe je een klantreis in kaart brengt en wat jij vanuit jouw rol met dit instrument kan. De training geeft je handvatten om in de praktijk nog meer vanuit klantperspectief te denken en te gaan werken. Lees meer over klantreizen.

Voor wie?

Deze training is voor overheidscollega’s die in dienst zijn bij een (semi) overheidsorganisatie en zich bezighouden met het inrichten of verbeteren van de dienstverlening aan de klant. De klant kan bijvoorbeeld zijn: de burger, de cliënt, de ondernemer, de inwoner, de bestuurder of de belastingbetaler.

Programma en opzet

Dit zijn de onderwerpen waar je mee aan de slag gaat.

  • Klantbeleving en klantreizen
  • Klanten
  • Klantreis in 6 stappen
  • Zelf aan de slag
  • Reflecteren op je werk

De training is gebaseerd op het principe voordoen – samen doen – zelf doen en bestaat uit 1 trainingsdag waar je de theorie mee krijgt. Daarnaast komen praktische voorbeelden en een stappenplan aan bod. Je gaat zelf aan de slag met een oefencasus uit de praktijk. Je bekijkt ook hoe je die kan toepassen in je eigen werk. De training wordt gegeven door collega’s die zelf met klantreizen werken.

Na 2 weken is er een terugkomdag en geef je aan met welke klantreis je samen met een coach aan de slag wilt. Hier begint dus het samen doen. Je krijgt dan een coach toegewezen en in de 3 maanden daarna ga je eerst onder leiding van de coach en een collega deelnemer van de training, en daarna met wat begeleiding van je coach zelf een klantreis maken. Daarna ben je in staat om het zelf te gaan doen. Je kunt dan zelfstandig klantreizen maken.

Duur en doorlooptijd

De dagtraining op 16 september duurt 6,5 uur. Na de training zal het opstellen van je eigen klantreis +/- 24 uur in beslag nemen. Dit doe je samen met je coach en heeft een doorlooptijd van 3 maanden (gemiddeld 1 dag per maand).  

Waar en wanneer

De dagtraining is op 16 september van 09.30 tot 16.30 uur. De locatie maken we zo snel mogelijk bekend.

Het evenement zit vol!

Het evenement zit vol. Houd de website in de gaten voor nieuwe datums voor de training!

Locatie

UWV Amsterdam

La Guardiaweg 36-66 1043 DL Amsterdam

Hoort bij het thema

Hoort bij de community