Nieuwjaarsborrel Community CX

Op 15 januari trappen we het nieuwe CX-jaar af met een nieuwjaarsborrel op locatie in Utrecht! In 2024 gaan we door met alle meetups, activiteiten en initiatieven waarbij we kennis delen over klantgerichter werken en het verbeteren van overheidsdienstverlening. Daar vertellen we 15 januari onder het genot van een hapje en drankje graag meer over! Ben jij er ook bij?

Wanneer en waar?

Om het Community CX-jaar goed te beginnen organiseren we de Community CX nieuwjaarsborrel, op maandag 15 januari van 16.00 tot 18.00 uur. Het evenement is in Bar Beton op Utrecht Centraal (Stationshal 9, 1e verdieping, 3511 CE Utrecht).

Programma

Tijdens deze borrel blikken we terug op het afgelopen jaar. Wie zijn wij als community? En wat hebben we allemaal behandeld, besproken en geleerd? Dit doen we middels een quiz, dus bereid je vast voor 😉. We kijken ook vooruit. Wat staat er allemaal op de planning in 2024? Wat is er nieuw en waar kunnen we naar uitkijken? Welke ideeën heb jij?

Om netwerken en gezelligheid te versterken, voeren we een buddyschap in voor de nieuwjaarsborrel. Samen met een ander CX-lid speel je de quiz en kan je gedachten uitwisselen. We sluiten af met genoeg tijd voor interessante gesprekken en een lekkere borrel.

16.00 – 16.30 : Inloop en koppelen buddy’s

16.30 – 16.45 : Start inhoudelijk programma door het beheerteam van Community CX

16.45 – 17.15 : Quiz over Community CX – Terugblik en vooruitblik

17.15 – … : Borrel!

Zorg dat je op tijd bent om je buddy te vinden.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je aan voor Community CX en wij nodigen je uit voor deze activiteit en onze samenwerkingsomgeving in Teams.

Locatie

Bar Beton Utrecht Centraal

Stationshal 9 3511 CE Utrecht

Hoort bij het thema