Netwerk Direct Duidelijk: maandelijkse bijeen­komst

Op 16 juli 2024 is er weer de maandelijkse bijeenkomst van Netwerk Direct Duidelijk, vol met kennis en praktijkvoorbeelden. Ben jij er ook bij?

Wat en wanneer?

Iedere derde dinsdag van de maand organiseren we vanuit Netwerk Direct Duidelijk een online bijeenkomst. Hier kunnen leden ervaringen uitwisselen en kennis delen. We willen met deze activiteiten: samenwerking en contact stimuleren, netwerkmogelijkheden bieden, mogelijkheid tot intervisie bieden, en vraag-antwoord- en kennisuitwisselingsmomenten creëren. 

In elke bijeenkomst staat een thema, actueel nieuws, of concrete casus vanuit een organisatie centraal. Dit kan een succesverhaal zijn, maar ook een vraag om feedback. Alles is welkom! Het startpunt is een bepaald thema, al zitten we hier tijdens de bijeenkomst niet heel strak op. We willen vooral dat er betekenisvolle interacties tussen de leden ontstaan.  

Deze online bijeenkomst is op 16 juli van 10.00 tot 11.00 uur.

Wat levert het je op?

De maandelijkse meetup van Netwerk Direct Duidelijk is een combinatie van theorie en praktijk. Dat is dus ook precies wat het je oplevert: theoretische verdieping en praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Het webinar wordt niet opgenomen, maar de PowerPoint-presentatie die tijdens de presentatie is gebruikt delen we later via het online platform van de community.

Programma 16 juli 2024

Uiterlijk een week van tevoren maken we het programma voor de bijeenkomst bekend. Je vindt dan op deze pagina welke expert te gast is en waar deze over gaat vertellen.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je aan voor Netwerk Direct Duidelijk en wij nodigen je uit voor deze activiteit en onze samenwerkingsomgeving.

Hoort bij het thema

Hoort bij de community