Kennisdelingssessie Community Omni­channel (maart 2024)

Op donderdag 28 maart is er weer een kennisdelingssessie van de Community Omnichannel. Tijdens de kennisdelingssessies behandelen we specifieke omnichannel-gerelateerde vraagstukken en onderwerpen. Zo wisselen we kennis en ervaringen met elkaar uit. Op 28 maart staat KISS centraal.

Wat en wanneer?

De maandelijkse kennisdelingssessie is (meestal) op iedere 4e donderdag van de maand, van 10.00 tot 11.00 uur. De kennisdelingssessie is een interactief webinar, met een expert op het gebied van omnichannel. Dit kan iemand uit het werkveld zijn of bijvoorbeeld een onderzoeker.

Het webinar begint met een presentatie. Bijvoorbeeld over hoe een andere organisatie werkt aan de omnichannel dienstverlening. Natuurlijk is er na de presentatie ruimte voor vragen en discussie.

Wat levert het je op?

De maandelijkse kennisdelingssessie van de Community Omnichannel is een combinatie van theorie en praktijk. Dat is dus ook precies wat het je oplevert: theoretische verdieping en praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Het webinar wordt niet opgenomen, maar de powerpoint-presentatie die tijdens de presentatie is gebruikt delen we later via het samenwerkingsplatform Pleio.

Programma 28 maart 2024: KISS

Op 28 maart staat KISS centraal. Dat is een open source oplossing voor klantcontact. KISS is ontwikkeld voor en door gemeenten. Het helpt de KCC-medewerker om zoveel mogelijk vanuit 1 scherm de inwoner en ondernemer te helpen.

Aan het woord komen Dino Zecic (beleidsadviseur dienstverlening gemeente Deventer), Saredo Farah (coach KCC bij gemeente Utrecht) en Moniek Koerhuis (programmamanager dienstverlening gemeente Enschede). Zij nemen je graag mee in de ontwikkeling van KISS, de gebouwde functionaliteiten en de plannen voor het vervolg. Daarnaast delen ze de laatste stand van zaken rond de implementatie. Bovendien hoor je hoe je mee kunt doen. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Of kun je er niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd in omnichannel, kennisdelingssessies en andere evenementen die we organiseren? Meld je aan voor Community Omnichannel en wij nodigen je uit voor deze activiteit en ons samenwerkingsplatform Pleio.

Volgende kennisdelingssessies

In 2024 zijn er ook kennisdelingssessies Community Omnichannel op:

Hoort bij de community