Kennisdelingssessie Community Omni­channel (december 2024)

Op donderdag 19 december is er weer een kennisdelingssessie van de Community Omnichannel. Tijdens de kennisdelingssessies behandelen we specifieke omnichannel-gerelateerde vraagstukken en onderwerpen. Zo wisselen we kennis en ervaringen met elkaar uit.

Wat en wanneer?

De maandelijkse kennisdelingssessie is (meestal) op iedere 4e donderdag van de maand, van 10.00 tot 11.00 uur. De kennisdelingssessie is een interactief webinar, met een expert op het gebied van omnichannel. Dit kan iemand uit het werkveld zijn of bijvoorbeeld een onderzoeker.

Het webinar begint met een presentatie. Bijvoorbeeld over hoe een andere organisatie werkt aan de omnichannel dienstverlening. Natuurlijk is er na de presentatie ruimte voor vragen en discussie.

Wat levert het je op?

De maandelijkse kennisdelingssessie van de Community Omnichannel is een combinatie van theorie en praktijk. Dat is dus ook precies wat het je oplevert: theoretische verdieping en praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Het webinar wordt niet opgenomen, maar de powerpoint-presentatie die tijdens de presentatie is gebruikt delen we later via het samenwerkingsplatform Pleio.

Programma 19 december 2024

Het exacte programma voor de kennisdelingssessie van 19 december maken we uiterlijk een week van te voren bekend.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Of kun je er niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd in omnichannel, kennisdelingssessies en andere evenementen die we organiseren? Meld je aan voor Community Omnichannel en wij nodigen je uit vdoor deze activiteit en ons samenwerkingsplatform Pleio.

Hoort bij het thema

Hoort bij de community