Eindejaarssessie Community Omni­channel (december 2023)

Een paar weken voor het einde van 2023 is er een speciale kennisdelingssessie. Hierin blikken we graag met je terug op het afgelopen jaar. En we blikken vooruit. Want ook 2024 belooft weer een bijzonder jaar te worden voor onze Community Omnichannel.

Terugblik op 2023

Op donderdag 14 december, van 10.00 tot 11.00 willen we terugblikken op het afgelopen jaar. Wat hebben we allemaal behandeld in onze kennisdelingssessies? En wat hebben we geleerd van de Gluren bij de Buren-uitstapjes? En natuurlijk hebben we het ook over jullie, de leden! Op een speelse manier maken we bekend hoeveel leden er zijn bijgekomen, wie het meest actief zijn, en andere leuke feitjes. Vooral leuk dus als je van quizjes houdt 😊

Update van de Expertgroep Omnichannel

Natuurlijk is er ook aandacht voor onze expertgroep. Willem Pieterson geeft een update. Wat is er gebeurd? Waar staat de groep nu? En wat kunnen we allemaal verwachten van deze groep?

Vooruitblik op 2024: behoeftepeiling

De thema’s die we als community behandelen, zijn gebaseerd om de behoeften van jou als lid. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening! Niet alleen hoe je onze evenementen hebt ervaren of wat je van Pleio vindt, maar ook wat je gemist hebt of waarover je graag meer wilt weten. Om zo goed mogelijk op jouw wensen aan te sluiten, lanceren we de nieuwe Behoeftepeiling. In deze peiling vragen we bijvoorbeeld of je een goed idee hebt voor een kennisdelingssessie volgend jaar. Of een organisatie die we zouden kunnen vragen om Gluren bij de Buren te hosten. Misschien wel jouw organisatie?

Tot slot: tijd om te kletsen

Na dit officiële gedeelte is er tijd om digitaal bij te kletsen. Om je kennis te delen. Vragen te stellen aan de anderen. Of een complimentje te geven aan een van de andere deelnemers die enorme stappen heeft gezet op omnichannel-gebied.
Aan het einde van deze sessie is je kennis over omnichannel en de community helemaal up to date. En verheug je je nu al op wat er volgend jaar gaat gebeuren.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Of kun je er niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd in omnichannel en in toekomstige kennisdelingssessies? Meld je aan voor Community Omnichannel en wij nodigen je uit voor deze activiteit en onze samenwerkingsplatform Pleio.

Hoort bij de community