Intervisiegroep Klant­reisexpertise Rotterdam

Je werkt al langer dan 3 jaar als klantreisexpert binnen jouw organisatie en wilt leren van vakgenoten. Hoe helpen zij hun organisaties verder in klantgedreven werken en denken? Wat kun je van anderen leren en welke adviezen geven zij om uitdagingen die jij ziet het hoofd te bieden? En wat kunnen zij van jou leren? Doe mee aan de intervisiegroep Klantreisexpertise en leer samen van en met anderen hoe je jouw organisatie nóg klantgerichter maakt!

Voor wie?

De intervisiegroepen zijn voor overheidscollega’s die minimaal 3 jaar werkzaam zijn als klantreisexpert. Per groep kan 1 collega per organisatie deelnemen. In april en mei starten de groepen: Rotterdam (en omstreken), Utrecht (en omstreken) en Amsterdam (en omstreken). Op deze pagina kun je je aanmelden voor de groep in Rotterdam.

Programma en opzet

De eerste sessie is op een van deze locaties. Jij kiest de locatie. Woon of werk je vlakbij Rotterdam? Meld je dan voor deze groep aan. Per groep werken we met maximaal 8 tot 9 deelnemers.

De intervisiesessie wordt de eerste keer door een deskundige begeleid. Het is de bedoeling dat je een issue, knelpunt of vraagstuk meeneemt naar de intervisie. Tijdens de sessie maak je met de groep een keuze waar je mee aan de slag gaat.

Na afloop ga je naar huis met ideeën, oplossingen, inspiratie of een aanpak die je in je werk kunt gebruiken.

De intervisie wordt elk kwartaal georganiseerd. Als je je aanmeldt, dan verwachten we dat je minimaal 3 van de 4 keer per jaar deelneemt. We vragen dus wel je commitment.

Duur en doorlooptijd

De intervisie vindt 1 keer per kwartaal plaats. De eerste staat vast (lees daar meer over bij Waar en wanneer). De volgende sessies plannen jullie als groep in.

De intervisie duurt 2 uur.

Waar en wanneer

De eerste sessie van de intervisiegroep Rotterdam is op dinsdag 28 mei van 10.00 tot 12.00 uur bij Kamer van Koophandel (KVK) in Rotterdam (Blaak 40, 3011 TA Rotterdam).

Locatie

Kamer van Koophandel Rotterdam

Blaak 40 3011 TA Rotterdam

Hoort bij het thema

Hoort bij de community

Meld je aan voor dit evenement

Registratiegegevens

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

jouw naam

naam@voorbeeld.nl

Wil je jouw naam niet op de aanwezigenlijst op de site. Haal het vinkje dan weg.

Vul hier de naam van jouw organisatie in.

@jouwnaamhier

Andere aanmeldingen 3 aanmeldingen