De rol van de communi­catieprofessional – Direct Duidelijk Tour

In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen kijken we onszelf als communicatieprofessional direct (en duidelijk) in de spiegel aan. Wat doen we goed en wat kan beter? Wat zijn de laatste inzichten over communicatie? En wat betekent dat voor de rol van de communicatieprofessional? Dit bespreken we samen met een bijzondere gast: Betteke van Ruler.

Samen duiken we in de wereld van (overheids)communicatie. Hoe zorg je ervoor dat direct duidelijke communicatie een logische en niet weg te denken onderdeel is van de communicatiestrategie van jouw organisatie? Betteke geeft ons theoretische inzichten en handvatten voor de praktijk. Met haar praktische tips kun je na afloop van dit webinar meteen aan de slag binnen jouw organisatie.

Aanmelden

Deelnemen aan dit webinar is kosteloos. Je meldt je aan via de website van de Direct Duidelijk Tour.

bus van de Direct Duidelijk TourOver de Direct Duidelijk Tour

De Nederlandse samenleving is divers en publieke organisaties hebben contact met veel verschillende mensen. Hoe zorg je voor duidelijke taal? Hoe maak je jouw communicatieboodschap inclusief en dus begrijpelijk voor iedereen? Deze – en meer – onderwerpen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour. De Direct Duidelijk Tour is een serie webinars over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie en -dienstverlening.