Aan de slag met CX: maandelijkse meetup (september 2023)

Op 11 september 2023 is er weer de maandelijkse meetup van de Community CX, vol met kennis en praktijkvoorbeelden. Ben jij er ook bij?

Wat en wanneer?

De maandelijkse meetup is (meestal) op iedere tweede maandag van de maand, van 16.00 tot 17.00 uur. De meetup is een interactief webinar, met een expert op het gebied van CX. Dit kan iemand uit het werkveld zijn of bijvoorbeeld een onderzoeker.

Het webinar begint met een presentatie van 30 tot 40 minuten. Bijvoorbeeld over hoe een andere organisatie werkt aan CX. Of over een interessant CX-onderzoeksmodel. Natuurlijk is er na de presentatie ruimte voor vragen en discussie.

Wat levert het je op?

De maandelijkse meetup van de Community CX is een combinatie van theorie en praktijk. Dat is dus ook precies wat het je oplevert: theoretische verdieping en praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Het webinar wordt niet opgenomen, maar de PowerPoint-presentatie die tijdens de presentatie is gebruikt delen we later via de het Teams-kanaal van de community.

Programma 11 september 2023

Tijdens deze meetup zal Pauline Wout van de gemeente Rotterdam meer vertellen over haar functie als Employee Experience (EX) manager en de stappen die het afgelopen jaar zijn genomen om EX als discipline binnen de organisatie op te bouwen. Pauline houdt zich niet alleen bezig met het optimaliseren van klantreizen, maar ook met de verandering die nodig is om de CX manier van denken en werken te kunnen integreren in de organisatie. Hoe wordt het belang van CX in de gemeente Rotterdam benadrukt? En welke praktische stappen zijn hiervoor nodig?

Pauline zal deze veranderopgave toelichten vanuit een strategisch, tactisch en operationeel oogpunt, en haar belangrijkste lessons learned vertellen. Graag nodigen we iedereen uit om hierna met elkaar in gesprek te gaan over de uitdagingen die hierbij komen kijken.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je aan voor Community CX en wij nodigen je uit voor deze activiteit en onze samenwerkingsomgeving in Teams.