Aan de slag met CX: maandelijkse meetup (november 2023)

Op 13 november 2023 is er weer de maandelijkse meetup van de Community CX, vol met kennis en praktijkvoorbeelden. Ben jij er ook bij?

Wat en wanneer?

De maandelijkse meetup is (meestal) op iedere tweede maandag van de maand, van 16.00 tot 17.00 uur. De meetup is een interactief webinar, met een expert op het gebied van CX. Dit kan iemand uit het werkveld zijn of bijvoorbeeld een onderzoeker.

Het webinar begint met een presentatie van 30 tot 40 minuten. Bijvoorbeeld over hoe een andere organisatie werkt aan CX. Of over een interessant CX-onderzoeksmodel. Natuurlijk is er na de presentatie ruimte voor vragen en discussie.

Wat levert het je op?

De maandelijkse meetup van de Community CX is een combinatie van theorie en praktijk. Dat is dus ook precies wat het je oplevert: theoretische verdieping en praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Het webinar wordt niet opgenomen, maar de PowerPoint-presentatie die tijdens de presentatie is gebruikt delen we later via de het Teams-kanaal van de community.

Programma 13 november 2023

Tijdens deze meetup verwelkomen we graag Chantal Kommeren (senior adviseur klantprocessen) en Anita Dogterom (programmamanager WaU-dienstverlening) van Rijkswaterstaat.

Zowel Chantal als Anita werken onder de Corporate Dienst (CD) Rijkswaterstaat. De CD ondersteunt Rijkswaterstaat en andere overheidsinstellingen met het leveren van diensten op het gebied van klantloketten, HRM, communicatie, facilitaire en financiële dienstverlening, en bestuurlijke juridische zaken en vastgoed.

In het verhaal van Chantal en Anita komt de unieke CX-aanpak van Rijkswaterstaat naar voren: een aanpak met zowel een interne als externe focus. Het professionaliseren van digitale dienstverlening kan namelijk niet los gezien worden van het borgen van CX in de organisatie zelf.

Chantal zal meer toelichten over de verschillende tools die intern worden gebruikt om de organisatie klantgerichter te maken. Denk aan klantdialogen en klantonderzoeken. Anita zal vertellen over digitale dienstverlening en klantprocessen. Tijdens deze meetup zullen zij ook een goed voorbeeld laten zien over hoe er is omgegaan met veiligheidsmeldingen in de samenwerking met De Politie.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je aan voor Community CX en wij nodigen je uit voor deze activiteit en onze samenwerkingsomgeving in Teams.