Aan de slag met CX: maandelijkse meetup (juni 2023)

Op 19 juni 2023 is er weer de maandelijkse meetup van de Community CX, vol met kennis en praktijkvoorbeelden. Ben jij er ook bij?

Wat en wanneer?

De maandelijkse meetup is (meestal) op iedere tweede maandag van de maand, van 16.00 tot 17.00 uur. De meetup is een interactief webinar, met een expert op het gebied van CX. Dit kan iemand uit het werkveld zijn of bijvoorbeeld een onderzoeker.

Het webinar begint met een presentatie van 30 tot 40 minuten. Bijvoorbeeld over hoe een andere organisatie werkt aan CX. Of over een interessant CX-onderzoeksmodel. Natuurlijk is er na de presentatie ruimte voor vragen en discussie.

Wat levert het je op?

De maandelijkse meetup van de Community CX is een combinatie van theorie en praktijk. Dat is dus ook precies wat het je oplevert: theoretische verdieping en praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Het webinar wordt niet opgenomen, maar de PowerPoint-presentatie die tijdens de presentatie is gebruikt delen we later via de het Teams-kanaal van de community.

Programma 19 juni 2023

Eerst zal Martijn Lentz (1 van de grondleggers van de Community CX) ons vertellen over het belang van klantgerichtheid in de publieke dienstverlening.

Daarna starten we een paneldiscussie over klantbeleving en klantgerichtheid binnen gemeentelijke dienstverlening. Onder andere Jana Kloss (gemeente Groningen), Mieke Bos (gemeente Gooise Meren), Sylvia Tees (gemeente Steenwijkerland) en Pieter van Leeuwen (gemeente Den Haag) zullen hieraan deelnemen.

We willen ook jou uitnodigen om mee te doen met dit gesprek. Hoe ziet de ideale klantbeleving er voor jou uit? Wat is een échte uitdaging voor (gemeentelijke) dienstverlening? Heb je zelf nog een vraag of stelling over dienstverlening? Wij zijn benieuwd naar jouw bijdrage!

Week van de Dienstverlening

Deze meetup valt onder de Week van de Dienstverlening. In deze week organiseert Gebruiker Centraal met de aparte deelcommunity’s verschillende events en workshops over gemeentelijke dienstverlening, digitale toegankelijkheid, en andere interessante onderwerpen. Ook de gemeente Meierijstad organiseert activiteiten in deze week om collega’s te bedanken voor de inzet op het thema Klantbeleving (CX). Benieuwd naar het hele programma? Neem dan vooral een kijkje op de website van de Week van de Dienstverlening, met meer informatie over alle activiteiten en workshops.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je aan voor Community CX en wij nodigen je uit voor deze activiteit en onze samenwerkingsomgeving in Teams.