Aan de slag met CX: maandelijkse meetup (december 2023)

Op 11 december 2023 is er weer de maandelijkse meetup van de Community CX, vol met kennis en praktijkvoorbeelden. De laatste van dit jaar! Ben jij er ook bij?

Wat en wanneer?

De maandelijkse meetup is (meestal) op iedere tweede maandag van de maand, van 16.00 tot 17.00 uur. De meetup is een interactief webinar, met een expert op het gebied van CX. Dit kan iemand uit het werkveld zijn of bijvoorbeeld een onderzoeker.

Het webinar begint met een presentatie van 30 tot 40 minuten. Bijvoorbeeld over hoe een andere organisatie werkt aan CX. Of over een interessant CX-onderzoeksmodel. Natuurlijk is er na de presentatie ruimte voor vragen en discussie.

Wat levert het je op?

De maandelijkse meetup van de Community CX is een combinatie van theorie en praktijk. Dat is dus ook precies wat het je oplevert: theoretische verdieping en praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Het webinar wordt niet opgenomen, maar de PowerPoint-presentatie die tijdens de presentatie is gebruikt delen we later via de het Teams-kanaal van de community.

Programma 11 december 2023

Tibbe Titulaer van de gemeente Den Haag vertelt tijdens deze bijeenkomst hoe de gemeente allerlei CX-projecten uitvoert en samenvoegt. De gemeente Den Haag is met ruim 500.000 inwoners een van de grootste gemeentes van Nederland. De weg naar een klantgerichte dienstverlening is daarom ook een uitdaging en omvat verschillende initiatieven. Zo zal Tibbe meer toelichten over de visie op dienstverlening van de gemeente, en hoe deze wordt toegepast in 4 programmalijnen. Zo werkt de gemeente met klantreizen en klantcontactsystemen. En hoe gaat de gemeente om met ontwikkelingen zoals AI?

Bij het opzetten van de verschillende programmalijnen is het ook nodig om in te zoomen op de impact op klantgericht werken. Tibbe zal vertellen hoe de gemeente bezig is om dit proces te verfijnen.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je aan voor Community CX en wij nodigen je uit voor deze activiteit en onze samenwerkingsomgeving in Teams.