Aan de slag met CX: maandelijkse meetup (augustus 2023)

Op 14 augustus 2023 is er weer de maandelijkse meetup van de Community CX, vol met kennis en praktijkvoorbeelden. Ben jij er ook bij?

Wat en wanneer?

De maandelijkse meetup is (meestal) op iedere tweede maandag van de maand, van 16.00 tot 17.00 uur. De meetup is een interactief webinar, met een expert op het gebied van CX. Dit kan iemand uit het werkveld zijn of bijvoorbeeld een onderzoeker.

Het webinar begint met een presentatie van 30 tot 40 minuten. Bijvoorbeeld over hoe een andere organisatie werkt aan CX. Of over een interessant CX-onderzoeksmodel. Natuurlijk is er na de presentatie ruimte voor vragen en discussie.

Wat levert het je op?

De maandelijkse meetup van de Community CX is een combinatie van theorie en praktijk. Dat is dus ook precies wat het je oplevert: theoretische verdieping en praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Het webinar wordt niet opgenomen, maar de PowerPoint-presentatie die tijdens de presentatie is gebruikt delen we later via de het Teams-kanaal van de community.

Programma 14 augustus 2023

Deze meetup is een hotseat editie. Leden zullen hun eigen case presenteren en met een concrete uitdaging of vraagstelling komen die voor iedereen uit de community relevant kan zijn. Ashley Penningkhoff van Hogeschool Rotterdam (UX-research over het betrekken van doelgroepen en interne organisatieontwikkeling) en Mariepauline Hoffman van de gemeente Meijerijstad (het betrekken van specifieke doelgroepen en mogelijke klantreizen in dit proces) zullen hun case voorleggen. Graag vragen we aan jullie om feedback, input, tips en tricks, en eigen ervaringen. Zo werken we samen aan kennisdeling binnen het CX-werkveld!

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je aan voor Community CX en wij nodigen je uit voor deze activiteit en onze samenwerkingsomgeving in Teams.